DataDodo inschakelen: een goed idee

U wilt natuurlijk niet dat u aan het eind van een project (opnieuw) met complexe IT zit opgescheept.

Dus pakt DataDodo het anders aan: 

Datadodo neemt uw ict uit handen

Het realiseren of beheren van ict is ook gewoon een kwestie van doen. Indien gewenst verzorgt Datadodo alle ict-zaken in uw bedrijf. Van A tot Z, als projectleider of tijdelijke medewerker, tot het moment dat u tevreden bent.

DataDodo is onafhankelijk en flexibel

Voor al uw vragen en ideeën is er een vast aanspreekpunt. Die niet vast zit aan bepaalde producten of bedrijven. Inderdaad. Dat betekent alleen doen wat nodig is én de mogelijkheid om hierin snel te schakelen.

DataDodo denkt mee en helpt u kiezen

Een deskundig advies kan het verschil maken. Vanaf het eerste moment tot aan de laatste details. Zo zorgt DataDodo ervoor dat u steeds de juiste keuzes maakt. Dat bespaart tijd én geld.

DataDodo gaat een stapje verder

Tijdens een project houdt DataDodo úw doel voor ogen. Dat vraagt een objectieve, kritische blik en helikopterview. Koersen we af op het gewenste resultaat? En werkt alles na afloop zoals gewenst?

Datadodo is betrokken en zet de puntje op de i

De andere kant op kijken? Dat doet DataDodo dus niet. Het inzetten van DataDodo betekent ook op aangrenzende bedrijfsprocessen profiteren van de aanwezige kennis en ervaring.

DataDodo geeft aandacht aan uw mensen

De doeltreffendheid van uw IT hangt af van de manier waarop het door uw mensen gebruikt wordt. Dus geeft DataDodo de gebruikers op tijd voldoende en gerichte aandacht. Zodat uw investering in de praktijk ook echt werkt.